5.10.10

Ngeee..terpijak emas..


Woaa..tak pasal-pasal aku terpijak 'emas' (tahi kucing da..) masa nak naik LRT. Tahi kucing tu berbekas kat lantai stesyen LRT sebab dah ada insan malang yang lain terpijak kat mana-mana. Baunya..sungguh 'harummm'. Nasib baik aku sempat pergi toilet tapi terlambat lagi masuk office..ngeee...

Aku tahu kucing mana yang buat tu...tapi nak buat macamana kucing tu tak tahu perbuatannya tu salah..kesian pulak dia tak bertuan..mujur budak yang jaga kedai dekat situ rajin bagi dia makan. Aku nak bela dah tak boleh dah..rumah flat tak dapat tampung kucing banyak-banyak....siannyeee..:(

Tiada ulasan:

blog buku Hud aikara.

  • Pemandu Van Jenazah - Tajuk: Pemandu Van Jenazah Penerbit: Utusan Karya Tebal: 270 m/s Buku ini merupakan kompilasi kisah pengalaman pemandu-pemandu van jenazah yang diceritaka...
    3 tahun yang lalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...