17.4.11

Cikgu Shida oh Cikgu Shida!

Ini Cikgu Shida yang glamer kat internet tu...aku upload just for fun..dan kita fikir sendirilah apa faedah miming lagu macam ni. Cikgu ni memang kreatif...(macam-macam dia boleh jadi..)








Banyak lagi video lucu dia kat You Tube...Cuma ada juga ler miming dia tak sesuai dengan dirinya yang bertudung. Contohnya menari-nari dalam video Waka-Waka. Aku bukan cakap orang bertudung tak boleh buat apa dia suka..tapi nampak tak berapa sedaplah...but kalau anda suka enjoy je le...hehehehe...

6 ulasan:

Betta sp berkata...

hehehe....betol ke dia tue cikgu? xbagus kalo jadik contoh kat anak murid nie. biasa tgk org laki je yg slalu wat video pelik2 camtu, ada pulak pompuan yg wat, cikgu pulak tue

hud aikara berkata...

hehehehe...dia dah femes kat dunia maya..tapi dia memang cikgu Sekolah Rendah...

Just Call Me V berkata...

tak berkenan wp enjoy gak certain video dia..tp tgk die kuar tv, macam tak percaya yg die boelh buat vid yg agak 'kurang malu' tu..hehe sbb die macam pemalu..eh..tak sesuai je.

hud aikara berkata...

aku rasakan bab menari tu dia tak yahlah buat yek...yg lain tu aku leh layan agi ah...:)

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

apapun org cakap tetap x minat, x sokong & tak hingin nak tgk miming cikgu shida ni

aida berkata...

sy sbgai kaum hawa,trsa malu tgk vdeo2 dye..hoho

blog buku Hud aikara.

  • Pemandu Van Jenazah - Tajuk: Pemandu Van Jenazah Penerbit: Utusan Karya Tebal: 270 m/s Buku ini merupakan kompilasi kisah pengalaman pemandu-pemandu van jenazah yang diceritaka...
    3 tahun yang lalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...