10.5.11

kenapa blog2 yg aku ikut kat reading list hilang semua?

Haaaaaa.....blog-blog kat reading list Dashboard hilang! Kenapa boleh jadi macam tu? Macamana nak dapatkan semua kembali?


.....................aku tak tahu aku dah tertekan apa...huhuhu...

3 ulasan:

Betta sp berkata...

kena cuba2 tekan balik apa2 kat dashboard tue. dulu ada slalu jadik jugak....main tekan2 nnt ada la blk tue

hud aikara berkata...

tu..la..sekarang main tekan-tekan nih...mintak2 dapat...

hud aikara berkata...

hah dah normal balik..hehehe..agaknya hilang sekejap sbb tengah upgrade kot...selamattt...

blog buku Hud aikara.

  • Pemandu Van Jenazah - Tajuk: Pemandu Van Jenazah Penerbit: Utusan Karya Tebal: 270 m/s Buku ini merupakan kompilasi kisah pengalaman pemandu-pemandu van jenazah yang diceritaka...
    3 tahun yang lalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...