9.5.11

telur ajaib.

Ini copy dari email aku..dah lama dah cerita ni..tapi teringin nak kongsi kat blog pulak..

A 97 YEAR'S OLD MAN WRITES THEÂ FULL BOOK OF

HOLY QURAN ON 8 NUMBE'R'S OF EGGS.
 





 
cantik betul.....

4 ulasan:

Rosmawati Yusof berkata...

Ada jual kat malaysia, tak..?

hud aikara berkata...

takde kot..yg saya tahu kalau telur ukir ni biasa dari telur burung unta..ada di jual di Malaysia tapi tak pasti kat mana..

meowwmania berkata...

amazing!

Cik Yasmin berkata...

Memang cantek .. Tapi bek goreng je telur tue .. hahah :D

blog buku Hud aikara.

  • Pemandu Van Jenazah - Tajuk: Pemandu Van Jenazah Penerbit: Utusan Karya Tebal: 270 m/s Buku ini merupakan kompilasi kisah pengalaman pemandu-pemandu van jenazah yang diceritaka...
    3 tahun yang lalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...