26.5.11

TERKANTOILAH SUDAH....

Mari kita nengok muka Leo dan Kuya yang tak sedar gambar mereka ditangkap basah!

Cehhhh...sopan santun nih...depan kamera aje...
.
.
.
.
.
.
.
 Hah! cakkk! Terperanjat kuya...hehehehe..aku tangkap gambar ni ketika dia sedang best termenung sambil duduk..ingatkan jilat bulu tapi betul, dia termenung..ke berangan??? Duduk kemain ganas??


 ni sekor lagi budak bulat ni..kemain sopan tido...tapi bila lepas lima minit je..terus dia jadi camni...
.
.
.
.
.
Ni tengah sedap tido ler...tido sebelah aku tapi dia punya lasak...habis aku kena tendang ngan kaki tangan dia...hehehe Leo camana teruk pon uwan kena ngan kamu , kamu totaplah comelllll....

3 ulasan:

Ummi Hanie berkata...

alahaiii geramnye tgk aksi2 kucing2 tuuu ... ganas betul gaya duduknyer....nk kena geletek ke ? ekekekke :p


p.s : dah "Like" Fanpage saya ? Thanx ya.... ~

meowwmania berkata...

hehe...comel je pose bebudak nih :D

Betta sp berkata...

kucing kalo tido ganas mana pon tetap maintain comey, tapi kalo org tidoq ganas memang rasa nak lempang

blog buku Hud aikara.

  • Pemandu Van Jenazah - Tajuk: Pemandu Van Jenazah Penerbit: Utusan Karya Tebal: 270 m/s Buku ini merupakan kompilasi kisah pengalaman pemandu-pemandu van jenazah yang diceritaka...
    3 tahun yang lalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...