26.6.11

jalan-jalan hari Sabtu.

Semalam lepas balik kerja singgah kejap ke Jusco Wangsa Maju. Ada pameran tentang alam, hutan, kitar semula dan aku ambik lah beberapa photo untuk dikongsikan di blog ni...
 Marilah sama-sama perihatin tentang planet kita sebelum terlambat.

 Lukisan pengunjung-pengunjung yang singgah. Bolehlah lukis apa saja berkenaan alam kat sini. Aku nak mencelah juga tapi macam dah takde ruang...huhuhu...



Antara barang pameran...
 
 

 Ini satu-satunya pelukis di pameran ini. Encik Abdul Rasid. Di bawah ini antara hasil seni beliau yang memukau.  
(Terlopong aku sekejap).


oooo..Cantik sangat!

Tiada ulasan:

blog buku Hud aikara.

  • Pemandu Van Jenazah - Tajuk: Pemandu Van Jenazah Penerbit: Utusan Karya Tebal: 270 m/s Buku ini merupakan kompilasi kisah pengalaman pemandu-pemandu van jenazah yang diceritaka...
    3 tahun yang lalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...