26.11.11

PERMULAAN NAK MENYAMBUT CUTI...:-p

Lama pulak tak update blog. Semua ni sebab agak sibuk di office. Di tambah dengan perasaan MALAS. hehehe....

Tapi...bukan aku sorang je yang malas...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ni budak berdua ni lagi boring tahap gaban!


 Kuya: uwan... jom le kita pi bercuti kat London ke..UK ke..

 Leo: zzzzz.....nyum..nyum...zzzz...
(ngigau makan ke apa?)

iks..iks..tak senonoh sungguh anak dara bulu aku ni...hehehehe...

p/s: selamat bercuti.....(^___^)v
SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARRAM..

2 ulasan:

UniMeOw berkata...

muahahahaha part leo 2 yang x tahan 2..adeh..lawak giler!

meowwmania berkata...

selamat tahun baru! ^_^

blog buku Hud aikara.

  • Pemandu Van Jenazah - Tajuk: Pemandu Van Jenazah Penerbit: Utusan Karya Tebal: 270 m/s Buku ini merupakan kompilasi kisah pengalaman pemandu-pemandu van jenazah yang diceritaka...
    3 tahun yang lalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...