17.10.12

makan! makan! patut badan gelembung!

Ini mentekedarah kat Kenny Rogers awal bulan hari tu...Kat sini aku suka makan salad dia..puas hati..

Ini pulak menu tengah bulan..hihihihi..food stall Giant...

Kesimpulannya aku ni bila awal bulan kaya sikit makan tempat best sikit - tak sedar diri mulalah masuk Johnny, Mr. Tempayaki, Chilis, Octopus, Sakura, bla bla bla....., tengah bulan dah papa kedana baru nampak kedai makan biasa...bilalah nak berjimatttt...bila aku congak-congak sebulan mahu beratus-ratus just for lunch aje!!! 
Nak kena pasang strategi baru nih. Tapi kena fikir dulu. Macam mana nak buat jadual makan.

Fikir. Fikir...(ala-ala Jimmy Neutron punya gaya..)

Ini gaya Kuya. Atas didera Leo. Bawah dera uwan dia main kuda-kuda!


4 ulasan:

Iela Lullaby berkata...

awat muka terkujat?

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P berkata...

urm, dap nya makan........

UniMeOw berkata...

hahahaha...nak men kuda2 gak...cmbes je...;)

hud aikara berkata...

unimeow: Kuya kata memang best pon..hahaha

lela lullaby: kuya buka terkejut, tapi dia tengah tahan takut jatuh...ngeee...

Mrs. Yana: jom kita pekena kenny rogers! (^__^)v

blog buku Hud aikara.

  • Pemandu Van Jenazah - Tajuk: Pemandu Van Jenazah Penerbit: Utusan Karya Tebal: 270 m/s Buku ini merupakan kompilasi kisah pengalaman pemandu-pemandu van jenazah yang diceritaka...
    3 tahun yang lalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...