19.10.12

tak nak! tak nak!

Hihihi..sebenarnya Leo selalu kena ganggu bila dia tengah tidur atau lepak. Huuuuu tak tahan dengan 'kedebabannya' dan 'kecomelannya' yang maksimum! Jadi bila kami siap-siap nak dekat dengan dia, Leo akan buat aksi macam nilah!

Leo: meciiiiiiii !!!!.....


Nasiblah ko Leo..siapa suruh cute sangat...ngeh ngeh ngeh...

Ni mango with sticky rice....bahasa Melayunya pulut mangga. Aku pernah makan sekali masa belajar di Kedah dulu. Sekali tu aku bawaklah member aku makan kat Mango Chilis di Wangsa Walk, dia order benda ni.

Punyalah dia berkenan sebab dia selalu makan masa kat kampungnya di Kelantan dulu. Aku tengok jer sebab aku tak berapa suka santan banyak. Kat Kedah dulu aku makan pulut dengan manganya saja. Sesiapa yang suka boleh le pergi ke restoran ni...harganya tak sampai sepuluh ringgit pun. (^___^)v

4 ulasan:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P berkata...

eh cite pasal Leo ke pasal pulut mangga ni? Btw, TQ sha !! sebab yana mmg cari sgt2 pulut mangga ni, susah nak jumpa. dulu pernah makan sekali je pastu terus terngiang2 di ingatan. (eh, lebar nya komen..hehehe)

UniMeOw berkata...

hehe mknan ni femes kt perlis.

jangan xtaw,org tua2 bleh makan pulut ngan durian,mangga..pisang pun boleh. asalkan manis..:)

hud aikara berkata...

Mrs Yana: boleh cuba makan kat situ..sedap!

Unimeow: ha..pulut durian saya suka!

=*_*=Phat Cat with Phat Lady berkata...

cam sedap jer....!! tp x pernah try.. hubby suka pulut ni, sbb dia kelantanese.. biasa makan... saya lom berkesempatan lagi nak try...heheh

blog buku Hud aikara.

  • Pemandu Van Jenazah - Tajuk: Pemandu Van Jenazah Penerbit: Utusan Karya Tebal: 270 m/s Buku ini merupakan kompilasi kisah pengalaman pemandu-pemandu van jenazah yang diceritaka...
    3 tahun yang lalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...