11.11.12

sELamaT Hari LaHiR Hud...


Lama tak update sebab sejak akhir-akhir ni sangat sibuk di office. Balik aje rumah dah penat nak buka PC. Sampai kadang-kadang terpaksa bawa kerja balik rumah...
Tapi 31 Oktober baru-baru ini hari jadi aku yang dah bangka. Hahahaha....
Aku sangat berterima kasih pada boss dan kawan-kawan office yang meraikannya...terharu beb...
Apa pun makin berusia kita makin banyak benda yang kita perlu fikir dan laksanakan. Kadang-kadang bila apa yang dirancangankan tak menjadi, memang kecewa. Namun hidup perlu diteruskan. Semoga tahun yang mendatang membawa tuah yang lebih baik. 
Apa yang aku hajatkan ialah;
 negara kita aman damai selalu...amin..


2 ulasan:

RazFiRa berkata...

hepi besday!

hud aikara berkata...

terima kasih RazFiRa..! :)

blog buku Hud aikara.

  • Pemandu Van Jenazah - Tajuk: Pemandu Van Jenazah Penerbit: Utusan Karya Tebal: 270 m/s Buku ini merupakan kompilasi kisah pengalaman pemandu-pemandu van jenazah yang diceritaka...
    3 tahun yang lalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...