26.4.13

stress aku!!! ----> Kuya


Kuya memang tension. Sejak lepas sunat ni, adik Kechik suka mengekornya ke mana saja waima ke kotak toilet diorang. Apa yang Kuya buat akan ditiru habis-habisan. Pantang Kuya baring mesti nak ajak main gusti. Membebel pun tak guna. Sebab perangai Kechik ni memang macam budak kecik! Dia kan terbantut. Hahahaha...

Kuya: nasib baik aku ni baik ati Chik..kalau tak, kena seligi ko ngan aku...


Segala ketenangan Kuya selama ini telah hilang.....

Kechik: Kak Kuya!!! meh ite ain!....

Kuya: oh tidak!!!!

3 ulasan:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P berkata...

hahaha... privasi Kuya diganggu. dapat adik hyper. Hud belikan lah Kechik toys yang rolling ball dalam terowong tuh. apa ntah nama eh... biar dia kejar sampai penat.

Hud Aikara berkata...

heheheh..Mrs. Yana, sebenarnya dia ada banyak bola, tapi bila main je entah kat mana tergoleknya. Dulu ada mainan tedy bear, dia gonggong kehulu kehilir sampai tak nampak rupa dah benda tu...nakalnya dia ni sampai tido pun boleh terjatuh...hahaha

UniMeOw berkata...

naseb baek uni xde adk...kalo x mst tenson kalo snasib ngn kuya..hahahaha

blog buku Hud aikara.

  • Pemandu Van Jenazah - Tajuk: Pemandu Van Jenazah Penerbit: Utusan Karya Tebal: 270 m/s Buku ini merupakan kompilasi kisah pengalaman pemandu-pemandu van jenazah yang diceritaka...
    3 tahun yang lalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...