21.9.13

warna-warna yang berharga lima posen...ngeee

Sejak akhir-akhir ini lambat sangat aku dapat menjenguk blog. Sebabnya sibuk sangat. Kalau kat rumah, line susah nak dapat. Tapi senang cerita aku jadi malas sebab penat. Hehehe...(macamlah kau keje angkut batu..)

Tapi waktu malam sebelum ucap gudnite kat anak-anak bulu bertiga tu sempat jugak aku memperabiskan masa dengan buat contengan dari pensil warna yang aku beli kat carefour (sekarang Aeon Big) Wangsa maju. Warna pensil tu harganya hanya RM0.50 je...betul...diorang nak habiskan stok agaknya. Sampai ada akak tu beli sampai satu troli. Mungkin untuk supply kat tadika kot. Kualitinya bagus sangat. Lembut dan tak mudah patah. (Ni bunyinya macam nak jual produk je...)




Harap lepas ni penyakit malas aku nyahlah cepat-cepat...
(*__*)v

Tiada ulasan:

blog buku Hud aikara.

  • Pemandu Van Jenazah - Tajuk: Pemandu Van Jenazah Penerbit: Utusan Karya Tebal: 270 m/s Buku ini merupakan kompilasi kisah pengalaman pemandu-pemandu van jenazah yang diceritaka...
    3 tahun yang lalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...